Esra2019 Sema9393 rop muayenesini asla ihmal etmeyin Cerrahpaşa’ya gidemiyorsanız Emre Hekimoğlu hocaya ulaşın internetten
Livaduygu Hilall ücretleri nedir hocamın bilgi verebilirmisiniz 2.5 aylık kızımı bende götürmek istiyorum korkudan hala götüremedim
Livaduygu Hilall telofon numarasını buldum aradım bugun 1000 lira dedi sekreteri 🤦♂️ artmış fiyatı sanırım
Zeynephatice Sema9393 bence gidin tedbirinizi alıp.benimkide erken doğdu biz gittik mecburen ilk seferde geçtik bidaha gelmenize gerek yok dediler gelin deseler ben giderdim sonuçta göz bu çocuğum için çok önemli bir şey
Z-uma Sema9393 ya bizde gittik taburcu olduktan sonra ama şu dönemde evet kritik valla Bende olsam ne yapsam die düşünürüm çünkü o da çok önemli doktoru arasan ne yapsam die fikir alsan
Sema9393 Z-uma ordaki doktorlar arıyolar zaten beni mesela geçen haftaydı bizim randevu gelmeyin diye söylediler ama bu hafta gelin dediler mecbur gidicem😔
Z-uma Sema9393 önleminizi alın gidin çünkü rop da ilerlemede oluyor geç kalmadan tedavinizi yaptırırsınız inşallah yoktur bişiyi birdaha gitmene gerek kalmaz