Asill Selam anneler 4,5 aylık aylık bebeğim var üç dört gündür ne versem tukuruyor emiyor emdiği sütü bile ağzında püppp yaparak atıyor ilk bebeğim geçici bir şeydir umarım bu boyle bir şey yaşayan varmı acaba tskler 😍
Sahreyldrm Asill benimki biseyler ictiginfe değil ama dururken sürekli yapıyor onu dili dudağın arasında tukuruyor ölüyorum o hâline Allah’ım 😍 dişler bitene kadar gider gibime geliyor 😂😂
Elifyor Asill bizde öyleyiz normal dururken başlıyor her yer ıslanıyor artık 😄😍 bir de çığlık atmaya başladık biz sizde öyle misiniz ya her istediğini çığlıkla yaptırıyor neredeyse uyuyacağı zaman çığlık seansı yattığı zaman kalkmak istediğinde kucak istediğinde çığlık yalnız kaldığında çığlık 😄😄 kulaklarım uyuştu artık 😄😄
Gamze_Defne Asill Benim kızımda sürekli tükürüyo püüüüürrttt yaparak o anda çok gülüyorum çünkü komik oluyorlar ve çok tatlılar 😁🥰 Dişler düzene girene kadar yapmaz geçer diyorlar bakalım inşallah 🤗
Sahreyldrm Asill kuzum ek gıdaya yeni gectiysen değişik geldiği için yapıyordur onu belki de geçer hiç üzülme alışma dönemi gibi düşün sen ver o tukursun bişey olmaz Allah’ın izniyle alır o kilosunu
Yildizhan Asill ek gıda ile kilo almıyorlar zaten anne sütü yada devam sütü ile alcak canım. Ek gıda adı üzerinde ek tadımlık yedikleri.
Asill Eylul06 benimkide o zamanlarda başladı her gün başka bir şey icad ediyor nazlı kızım 😂ama bu tükürük canımı sıkıyor