Alparslan2810 Eliifff meyveli yoğurt patates havuç püreleri 🙈 hergüne yeni birşey buluyorum genelde muz armut elma yiyoruz ☺️
Egemre Eliifff elma armuz muz avakado. Bunlari püre yapip veriyorum. Icine köy yogurdu karistirip veriyorum bazen . Bal kabagi havuc yesil kabak brokoli pırasa patates bunlardan ikili karistirip corba yapıyorum icine peynir alti suyu katıyorum. Evde labne yaptim sabahlari ondan veriyorum 1 tatlı kasigi kadar. Bazen balkabagi havuc püresi yapip icine az pekmez katip veriyorum .simdi bakliyatlari ekliycem pirincli yogurt corbasi tavuklu sehriye gibi
Yasemin89- Biz 6. ayına girmek üzereyiz 3 gün oldu başlayalı. Bir gün patates havuç, Bir gün ıspanak patates, bugün Pirinç patates zeytinyağı ekledim güzel oldu. elma suyu verdim ama bende başka ne verebilirim bilmiyorum🙄
Mertbebek Ya bende başladım ama yemio kaşığı gördüğü an kafasını cevirio muz yoğurt mama havuç elma hepsini denedim olmuo
Asyam41 Mertbebek aynı bizde öyleyiz yemiyor çıldırıcam sebze denedim yok yogurt denedim çok minik yedi bugünde tatlı olsun diye bebe bisküvisi kattım yogurtla verdim eh iste ne olcak bilmiyorum
Yasemin89- Eliifff 3 gün kuralına uymadım patates ve havuca alerjisi olmaz diye düşünüyorum 🙄☺️ Yumurta meyve gibi şeylerde uygulayacağım
Alparslan2810 Eliifff valla karnıbahar verdim yarın pirinçli bişiler denicem bide avokado veriyorum muzla ballı irmikli mamayla beraber bende hergün yeni bişiler arıyorum nefis yemek tariflerinden bakıyorum 🙈🙈