K1996 2 aylık olduk rota aşısı olma zamanı geldi hastaneler virüs içinde olduğu için gitmek istemiyorum sağlık ocağında hemşireme yaptırmak istiyorum eczaneden alıp son zamanlarda rota aşısını alan varmı ücreti nedir acaba
Melie K1996 biz 2 ay önce aldık 310 du sanırım fiyatı, evde kendim yaptım ilk dozunu ikincisinide kendim yapıcam d vitamini verir gibi ağızdan veriliyor zor değil kendim yaparım dersen hiç hastaneye götürüp mikrop bulaştırma bence
Bestesn Bildiğim kadarıyla sağlık ocakları yapmıyor, ben teklif ettim alsammyaparmısınız diye biz yapmıyoruz dedi biz 3 aylık olduk bu dönem yaptırmam gerekiyordu yaptıramadık
Annesininpogacayanagi Bestesn yapıyor canım. Babam eczacı ondan aldım ilacı buz kütlesinin icine koyduk götürdüm yapıyor. Son dozunuda 1 hafta önce yaptırdım. Buz kutlesi olmayan ilacları yapmıyolardır.
Bestesn Annesininpogacayanagi ben sordum kabul etmediler demekki değişiyor duruma göre bugün 3 ay 11 gün olduk kendim yapmayacak çekindim açıkçası birde gıda alerjimiz var
Ayazbebe Biz 312 TL ye aldık doktorumuz yapmıştı ağızdan veriyor bize ikinci dozunu siz evde kendiniz yapabilirsiniz dedi