Aylin_lina Merhaba arkadaşlar. Oioi vakumlu tabaktan almak istiyorum. Aranızda kullanan var mı?Mesela tabağın çapını merak ediyorum bizim mama sandalyesi küçük biraz.
Deletedmom201 Aylin_lina boyut olarakta tatlı tabağından biraz daha büyük. Tam kaplıyor Yani mama sandalyesinin üstünü
Serene Aylin_lina Benim oğlum ne yapıp edip vakumunu çıkardığı için hiç verimli kullanmadık.Ama boyutu tatlı tabağı kadar.Küçük mama sandalyelerine de sığıyor.
NurCelik Aynen ben set olarak aldım kasesinin vakumu küçük olduğu için bebeğim kolay bir şekilde çıkarıyor ama tabagi kullanışlı
Deletedmom201 Aylin_lina evet sığıyor bende ondan kullandım. bir de bu tabağı alacaksanız kesinlikle makinaya atmayın , belki bilmiyorsunuzdur diye söylüyorum.içine deterjanı iyice çekiyor ve asla ama asla çıkmıyor
Aylin_lina Deletedmom201 evet yorumlarda okudum öyleymiş. Yorumlarda 6 aylık bebeğin bile tabağı masadan çekip alabildiği yazıyordu o yüzden bi danışayım dedim sizlere
Deletedmom136 Küçük mama sandalyesine de sığıyor ben memnunum vakumu çok çok iyi değil ama melamin filan da kullandık kızım yere atınca kırıldı en sağlam ve sağlıklısı silikon tabak
Deletedmom201 Aylin_lina vakumu gayet iyi. Deforma olması halinde yada iyi yapılmaması halinde kolay çıkıyor Tabikide