Gdogru Erva-mm valla bende tek fsrkeden şey su tüketimi bol su içiyorum. Onun dışında yeme içme hiçbir şey etkilemedi bende
Zeynepikram Erva-mm valla canım öyle özel birşey yemiyorum önüme ne gelse onu yiyorum ama sıvı çok tüketiyorum ve çok şükür sütüm çok iyi sıvı tüket ve tatlı çay
Honey Erva-mm eti lifalif müsli, içinde yulaf ve kuru meyveler var bende süt yaptı ama onun dışnda tahin-pekmez, tahin helvası, irmik helvası, un helvası, ıspanak ve semizotu bunlar bende etkili olanlar 👍🏻
Deletedmom411 Yulaf lapası ben hergün yiyorum yiyin çok iyi süt yapıyo üzerine incir hurma doğrayıp öyle yiyorum daha daha iyi oluyo
Arincanim04 Erva-mm aşure komposto bulgur pilavı incir Bunlar benim faydasını gördüklerim bide ballı süt
[silindi] Erva-mm boza 1 numara. kuru meyve hoşafları. Bol su. Sogan(ama bebek gazlıysa onermem). Bulgur. Yogurt. İşlenmemıs kuruyemısler. Dogal süt çayı ali ünyazıcı milk tea cok etkılı kesınlıkle tavsıye ederım
Deletedmom411 Erva-mm 4 yemek kaşığı yulaf ezmesini 1 su bardağı sütle pişiriyorum içine biraz tarçın atıyorum lapa kıvamı alana kadar pişiyo işte üzerine hurma ve incir kurusu doğrayıp yiyorum