Mahidenur1611 Arkadaşlar 2ay 14 günlük bebeğim var fakat sütüm yetmiyor devamlı emmek istiyor sütüm yetmediği için ağlıyor sizce sütümü artırmak için napabilirim (mama hariç çünkü zor durumda olmadan mama vermek istemiyorum)
Aysekya Mahidenur1611 bulgur pilavı, helva ve pekmez ben azaldıkça bunları yiyorum faydasınıda görüyorum. Zaman zaman azalmalar oluyor ama düzeliyor bazen iki göğüste sadece 30 ml çıkıyor o derece oluyor bitti sanıyor insan.
[silindi] Mahidenur1611 solgar brewers yeast tablet:) Daha ikinci gununde mucizeler yarattı :) Benim doktorum alabilirsin demişti, tabi siz de doktorunuza danisip o sekilde alın.
Babygrils Mahidenur1611 bol bol su. Bazı insanlar ne yese sütü olmuyor ama su getirecektir sürekli içmelisin. Mamadan da korkma Allaha şükür mama var olmasaydı hadi bizimkiler emiyor emmeyen cocuk anneleri ne yapacaktı canım
Aysekya Mahidenur1611 ben azaldıkça çok üzülüyorum her zaman komple bitti sanıyorum ama yediklerim hemen düzeltiyor
Sertap-35 Canım kesinlikle bulgur pilavı👍🏻👍🏻 Bende aynı sorunu yaşıyordum bulgur pilavı yiyorum 1-2 saat içersinde maşAllah baya bi sütüm oluyor. Bende çok işe yarıyor inşAllah sizde de yarar 😊🙏🏻🙏🏻