Zeynepzgi Arkadaşlar 8 gün oldu sezeryanla doğum yaptım bugün fark ettim dikişlerimin sağ tarafında bi şişlik var solda bişey yok ama sağda şişlik var bu durumu yaşayan varmı perşembe kontrolüm var ama kafaya taktım sormak istedim sizlere
Betus Zeynepzgi canım aynısı benimde oldu sonradan geçiyo bende korkmuştum doktorum önemli bişey değildir iç dikişle alakalı olabilir gel bakalım dedi gitmedim 39 gün oldu şükür geçti
YazCilegi Zeynepzgi özellikle sağ tarafın şiş olması en yogun dikişlerin sağda birleştiğini söylemişti doktorum. Şişlikte iç dikişlerle alakalı bir kaç güne iniyor
Muzisyenannne Zeynepzgi canım o iç dikişlerin düğüm noktasıymış bende çok korkmuştum ama sorun olmaz akıntıj yoksa için rahat olsun
NNeslihaNN Zeynepzgi bendede oldu aynısı zaten dogum yapınca en çok hareket ederken sag tarafım acıyordu ama düzeldi sonra
MucizemGeldi Benimde şişler indi sayilir canim 25 gun oldu dogum yapali, sağ taraf sizliyo vs dedigimde doktorum dikisin bittigi yer orasi o yuzden normal demisti seninkide ondan olabilir