Nounou123 7aylık beneğim gece gündüz yanımda uyuyor yeri koydugumda max 30dakika uyuyor nasil ayırabilirim şuan gündüz onla beraber yatıyorum uyuştum iyice 😭😭
azizeguneyyy Nounou123 Sanırım baştan alıştırmak gerekiyordu biraz :/ Ben en başından beri emzirip memede uyutup beşiğine koydum hep. Şimdi kendi beşiğine öyle bi alıştı ki kesnlikle başka bir yerde uyumuyor. Bebeği emzirin memede uyusun beşiğine koyarken gözlerini açsın kendi uyuma yerini öğrensin.
Sifremiunuttum Nounou123 oyy ben de emerken uyutmaya alıstırdım. Yani aslında emerken yorulup uykuya dalıyordu. Sonra cok alıstı .mememden ayırınca anında uyanıyordu . Hemşireye demiştim bunu. O da yüzüstü yatır daha uzun uyur dedi. Daha 3 aylıktı ama bisey olmaz merak etme drdi. Öyle aştım daha uzun daha da uzun uyudu. Ama yine de gece illa ki uyanıyordu. Geri tam dalamayınca kucağından beşiğe alırken ağlıyordu. Emzik almayan bi bebekti. Onu da yüzüstü yatırıp ağzına biberon dayayarak çözdüm . Devam sütü içiyor yüzüstü yatıp yandan biberonu çekiyor öyle uyuyor su an 17 aylık . 10 aylıktan beri gece uyanınca biberon veriyorum
Nounou123 azizeguneyyy çok gazlıydı ilk üç ay ayaktaydık hep sonra emzirip yatirinca uyuyodu ama yine uzun degil son 1 aydir sirtimi donsem uyaniyor sastim gerçekten 🤦🏻♀️
Nounou123 ArinLisa47 gündüzleri tok oldugu zaman bazen uyuyor sallayarak ama kısa süre sonra yine meme yine meme
Nounou123 Sifremiunuttum biboron be emzik plastik olan hiçbirşeyi agzına almıyor 🤦🏻♀️ Teşekkürler yüzüstü yatırmayı deniycem
ArinLisa47 Nounou123 yok canım benimki hep memede hiç hatırlamıyorum kendiliğinden uyuduğunu yada ayakta sallanarak uyuduğunu napicam bilmiyorum
Tgbagunes Merhaba kızlar bende 14 günlük anneyim.kızım maksimum 5ile 10 dakika emiyor sonra menede uyuyakalıyor ama emmeye devam ediyor. Yerine koyunca ağlıyor,aklımı kaybedeceğim bu durumu nasıl düzelecek.. boyle olan oldu mu