Zeynep-60 Kızlar hangi marka bez kullanıyorsunuz kızım 4. aya girecek doğdu doğalı Prima premium kullanıyoruz malüm virüsten dolayı avm ler kapalı marketlerde de bedeni kalmamış sleepy almak zorunda kaldım ama kendimi kötü hissettim acaba zarar verir mi diye biraz sertime gitti yüzeyi
fatmamelis Zeynep-60 10 aylık olduk, taa doğmadan Sleepy almıştık hâlâ kullanıyoruz ben gayet memnunum. Fiyat olarakta diğerlerine göre daha uygun
Bsra- Zeynep-60 prima premium care in içeriğinde losyon mevcut. Losyonun bileşenlerinde petrol türevi petrolatum ve parafinnium liquidum var. İstenilen içerikler değil yani. Sleepy nin içeriği daha temiz o yüzden kendinizi kötü hissetmeyin.
Merve Zeynep-60 bir kere sleepy taktım pişik oldu çok kötü. Bizde doğdu doğalı premium care kullanıyoruz. Yerini hiç bir bez tutmuyor
Guler100 İlk ay ben prima kullandim sonra sleepy natural e gectim keske daha once sleepy alsaydim cok daha memnun kaldim ic kismi bile yumusacik
Zeynep-60 Guler100 inşallah bende memnun kalırım bana iç kısmı çok yumuşak gelmedi primadan sonra ama 😏
Guler100 EzoAlvina ben gayet memnun kaldım cok dogal geldi bana bende bastan prima premium care kulkaniyodum ama nedense ic yuzeyi bana daha sert geldi sleepy cok daha dogal sizdirmiyoda
Burcukaganbozdg Prima premium care kullanıyodum dediğiniz gibi avmler kapanınca aktif bebeğe geçtim marketlerde var
Zeynep-60 Sanki çocuğumun poposuna naylon bağlamış gibi hissettim 😂 oysaki öyle değil biliyorum ama işte içgüdü
sebnemrah Zeynep-60 Canım bı de ablam goon kullaniyor daha yumuşak sleepy e göre bı de ince memnun kalmaz ve sleepy bulamazsan onu dene
Bsra- Merve içeriğinde losyon olan bezden olmayan beze geçince pişik oluyormuş. Onu önlemek için bir gün losyonlu bir gün losyonsuz bez takın alışması adına diye duymuştum birinden.
Guler100 Merve ben her alt acmada bepantholun pisik onleyici kremini kullaniyorum cok şükür suana kadar pisik sorunu yasamadim islak mendillerimide hep socak suda ilk once yikardim pisik olmasin diye daha yeni biraktim yikamayi
Birkizbirerkekannesi Biz sleepy kullanıyorduk pişik oldik. Geçmedi Molfix aldım bunda da değişen bişi olmadı minies aldım bakalım 🙄
Allah-Islah-Etsin Bsra- @Merve gündüz molfiks gece premium care takıyorum. Öyle ciddi pişik sorunu da yaşamadım.
Bsra- Merve instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var takip edebilirsiniz. Sadece bez içeriği incelemiyor. Deterjan, şampuan, pişik kremi aklınıza gelebilecek bebekle ilgili şeyler.
Merve Bsra- benim eşimde mühendis. Prima pure kullandık bir süre ki bahsettiğiniz mühendisinoglu da onu kullanıyor. Tavsiye ediyor. Prima premium care de bir çok pediatrist tarafından onaylı bir bez
Mom9 Prima premium care candır gerisi heyecandır 😅 baby turco denedim deneme paketini ben başka bez kullanmayacağım galiba
Deletedmom196 Zeynep-60 molfix kullanıyorduk bedeni büyüdükçe bezler aşırı kalınlaşmaya başladı prima premium care aldık. Sleepy de bayağı kalındı memnun kalmadım ben. Çok almasaydınız yada netten sipariş edebilirsiniz
Bsra- Merve benim bahsettiğim zaten pure serisi değil. Hanımefendi premium care kullandığını söylemiş onun üzerine söyledim. Pediatristlerin önermesi benim açımdan önemli değil.İçinde kullanılanların kıyasla daha temiz olanı önemli. Ama tabi herkesin düşüncesi farklıdır.
Guldendikmen Allah-Islah-Etsin bende molfix kullanıyorum 1 haftadır gece çok sızdırmaya başladı Bi büyük bedeninde de aynı sorunu yaşadım gece kullanmak için bez arıyorum içeriğide temiz olsun istiyorum
Allah-Islah-Etsin Guldendikmen Prima alabilirsiniz. Ben uyanmadığında molfiksde taktığım oldu gece ama taşma yaşamadım hiç. Yine de Prima daha rahat. Sleepy ve canbebe taşırdı bende. Minies iyiydi ama o da kokuyordu