Arenimo busraysuff Ben de çok stres yaptım biz çıkmasak da eşim işe gidiyor ben arada eczaneye markete gitmek zorunda kalıyorum. Ya bulaşırsa bebeğim ne olur diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum Allahım bitsin bu kabus🤦🏻♀️ Allah hepimizi korusun🙏 bebeklerimizin yüzü suyu hürmetine😥
Aselhafsam İnşallah biter. Eşim bugün işten çıkartıldı bu sebepten kiracıyız faturalar hepsi duruyo 😥yarım maaş vericekler miş bu ay bide. Ekstra dertliyim yani sütüm, kesilicek diye korkuyorum 3aylık kızım var.
NurcanBOSTAN Aselhafsam 170 i arayin issizlik odenegi veriyorlar virus yuzinden isten cikarilanlara gec kalmayin 👍
fatimas27 Aselhafsam insallah biter geçer canim benim kzim da 3 aylik canim benim esim asker mecbur çalışacak canim ama bizim icin de bebegim icin de tehlikeli ortamda herkes dikkat etmiyor.Suan canım çalışmaları da sorun calismazlarsa da dediginiz gibi maddi olarak cok sıkıntı insallah tez zaman da gecer canim
ikibebeklibirannee Aselhafsam Yahu böyle bir şey yapılıyorsa ha odemeleri durduracaklar. Ya insanlara tam maaş verecekler. Üzülmeyin. Siz bir şekilde karnınızı doyurursunuz sütünüz giderse daha kötü olur. Allah korusun. Her şey geçecek. En güzel günlermize yeniden döneceğiz.
alchn Aselhafsam bizde ayji kredi kart kira isten yeri kapatildu mecbur cıktı ev sahibi kira istiyo napcaz bebek var benimde 3aylık rabbim büyük
Aselhafsam ikibebeklibirannee inşallah canım zaten asgari ücret bide yarısı ne olur hiç bilemiyorum. 2hafta evde kaldılar mecburi izinden diye onu kesiyorlar mış.
ikibebeklibirannee Aselhafsam Allah yardımcımız olsun. O kadar işsizlik odenegi var her maaştan SGK da para kesiyor. İşte şimdi ehrkes evde kalıp bu parayla idare edebilir. Bakalım ilerleyen günlerde alınacak kararlar ne olacak.
Aselhafsam alchn Rabbim selamet versin canım cidden çok zor. Normalde bile zorken işsizken hiç, düşünemiyorum
Aselhafsam ikibebeklibirannee faturalar ve kiralarda dursa gıdaya hayli hayli yeter ama herşey tıkır tıkır ilerliyor maalesef. Rabbim Bi yol çizer inşallah 😥