Prensesannesiii26 Kuzisvera bir iki haftaya patlar canım böyle oldu bizimde altlarda üstler bu şekilde oldu 🥰🥰
Kuzisvera Kizlar bu ne oluyo bilen basina gelen varsa lutfen yardimci olun. Doktora gitmeliyim boyle bi zamanda aciliyeti varmidir
Bebektsk1 Kuzisvera benim kızımda da böyle çocuğa zararı yoksa gitme diş arefesinde işte kaç aylık ben gitmedim 6 aylık olduk
Kuzisvera Sahreyldrm 7 ay 6 gunluk. Normalde damak beyazlar ya bu arada kalmis gibi hissettim degisik geldi
Kuzisvera Gulfem07 normalde damagin ustu beyazlar ya. Sanki boyle arada kalmis ordan patlicakmis gibi
Sahreyldrm Kuzisvera yok annesi korkma ilk önce alttan geliyormuş zaten böyle beyaz beyaz görünmesi normal 10-15 günü ya bulur ya bulmaz çıkması hayırlı olsun 😊
Kuzisvera Prensesannesiii26 cok rahatlattiniz beni cok tesekkur ederim. Inanilmaz korktum ordanmi cikicak diye
Prensesannesiii26 Kuzisvera yok canım ordan çıkmaz diş yerlerini almış o yüzden öyle gözüküyor bir iki hafta belki bir ay hani bebekten bebeğe değişiyor çünkü bu sürec ama korkmana gerek yok agrisi ateşi olabilir bu süreçte diş granulu kullanmani tavsiye ederim 🥰