Mom44 Deletedmom310 mavi renkle doğdu sonra yeşil oldu ela gibi kaldı 1 yaşında şuan eşimin gözleride ela ama görsün de renk önemli degil canım 🤗
Sevde123 Mom987 benim kızımın siyahtı 🤣 zeytin gibi gözleri vardı mavileşti 1 yaşına kadar, mavi kaldı şuan yeşil 😅 daha değişmez çnkü annem eşim kayınbabam full yeşil gözlüler 🤣
Mom987 Deletedmom283 Eşin de yoksa bile illa ki aileden vardır dedelerde babaanne ananne çekinik gen falan almıştır. Lacivert gibi mi açık mavi mi yada koyu mu. Bizim ki de maviydi o zamanlar koyu mavi gibiydi ela oldu şimdi 13 aylık.
Babygrils Deletedmom283 net mi maviliği? Flu ise değişebilir ama netse değişmez. Benim gözlerim mavi ama kendi ailemde değil de amcamlarda halamlarda dayımlarda var genlerden almışım.
Mavikelebek3 Benim bebeğim 36 günlük lacivert gri fibigöz rengi acaba nasıl göz rengi olucak bizde merak içerisindeyiz 😊
Nazlimbalim1 Bebeğimin gözü doğduğundan 5.aya kadar lacivertti yavaş yavaş değişti şuan 9 aylık gözleri çimen gibi koyu yeşil 🥰
mutlulukkkzamani Nazlimbalim1 Smilebaby_ zerotain kullanıyorum şuan doktor verdi Burnumda ailedeki herkesin küçük bir benm uzun kemerli nefret ediyorum bazen fındık burunlu kişileri görünce daha çok istiyorum yan poz vermem ztn yaptırsam burun etini de aldiririm inşallah bunları da atlatirim Yüzün için doktora git kimseyi dinleme ben dinledim o kadr pişmanım yüzüme herşeyi vurdum daha çok berbat ettim dinleme kimseyi Burnunu yaptırabilirsin