fatmanur_yakup Arkadaşlar doğum yapalı 10 gün oldu ama kızımın daha göbek bağı düşmedi ve altında biraz kan var normal mi acaba daha da düşmeye niyeti yok
Minigin-Annesi fatmanur_yakup bizimkini bekledik bekledik 15.gün fotoğraf çekimi için stüdyoya gittiğimizde düştü 😄
fatmanur_yakup mell81 kuru bezin içine de almıyorum ama bilmiyorum inşallah düşer kan da görünce korktum
Gizemensar fatmanur_yakup ben bebeğimi hergun yıkıyordum 5.gunde düşmüştü annem sık yıkanan cocugun göbeği çabuk düşer demişti ne kadar dogru bilmiyorum 😄🤷♀️
ilaysmom fatmanur_yakup bizimde 10. günde düşmüştü ama göbek deliği sürekli kanamıştı k vitamini yaptılar geçti ozmn baya araştırmıştım şişlik alıntı kötü koku olursa takip edin direk doktora gidin inşallah olmazda aklınızda bulunsn takip edin
Halimeee35 ilaysmom suan Bnm bebegımındd ole kan pislik gelıor cok az K vıtamını verdıler Bn kendım yapıorum ama hastaneye ğidemıoruz malım dun ağızdan verdım 1 dk geçmeden süt kusdu faydası oldumu bılmem sızın nasıl olmusdu
fatmanur_yakup Gokce_s bende öyle düşünüyorum hala kurumadı arka tarafı hastaneden çıkarken ilaç falan verdiler mi size temizlemek için
Gokce_s fatmanur_yakup yok vermediler. Sadece düşmesine yakın kanar gibi oldu doktora götürdük krem vermişti