pirov merhaba canim Benim oglumda 4 ay 9 gunluk oldu. Oyun halisi almistik cok oynatmadim bu zamana kadar ama artik daha cok ilgisini cekiyor. Bir aydir cok dis kasintisi var agzi surekli bi salyali dislik aldik ama bizimki genelde parmaklarini hatta elini agzina sokmayi daha cok seviyo 🤭 Ellerini cekmek istemiyorum cunki uzun uzun parmaklarina bakio ellerini kavusturuyo gelisiminin bi parcasi oldugundan mudahale etmiyorum. Aynada vakit geciriyoruz Bak bu burnun bu yanaklarin diye gosyeriyorum acayip guluyoo. Ciglik atiyor artik aguuu ve ey eyy disinda baska sesler de cikariyo bende bu yuzden hayvan sesleri cikariyorum bak ilgisini ceker sende dene ❤🤗 elinr degisik seyler veriyirum gozlemleyerek elleriyle tutmasini sagliyorum tabi hemen agzina goturyo. Ayakta duruyodu bu aralar hep bi comelmeye oturmaya calisiyo kisa kisa oturtuyorum cok dik olamamakla beraber. 🤭🥰 Yani cok fazla oyuncak degilde daha cok etkili iletisim sagliyorum zaten emmerken filan ellerini yuzume suruyo yakami tutuyoo gozlerime bakiyoo o da bana birseyler anlatiyoo oylee yani ❤ Rabbim Evlatlarimizi hakkiyla yetistirmeyi nasip etsin insaalahh ♥️💕 Uzun oldu biraz kusura bakma