[silindi] Neslihann00 mesih la casa de papel ben genelde kore dızılerı ızlıyorum seversınız sevmezsınız bılemedım o yuzden bunları onerdım 😂🤦🏼♀️
Neslihann00 [silindi] kore dizlilerini ben izlerimde eşim alt yazılı çok sevmiyor onlarda genelde alt yazılı oluyor değilmi
flklc [silindi] Kore dizisi önerebilir misiniz ben üniversite yıllarında izliyordum bu aralar canım sıkılıyor neftlixte de birşey bulamıyorum artık
Miyav outlander, Sherlock , how to get away with murder, suits ve gençlik yıllarımın dizisi gilmore girls 💜
Sakura-chan flklc [silindi] inheritors çok sıkıcı . Ben de size önereyim . the legend of the blue sea rooftop prince The masters sun My love from the stars W Kill me heal me falan filan böyle devam eder
Defneyelin Deletedmom115 Güzel film. Birde ne sevdiğine istediğine bağlı yani. Sıkılır mısınız bilemiyorum
Deletedmom115 Neslihann00 peaky blinders, 13 reasons why, vikings, Hakan muhafız, Atiye, The walking dead.
[silindi] Sakura-chan the legend of the blue sea benı pek sarmadı yarıda bıraktım ama dıgerlerıne bakıcam 🙏🏻