Kızlar selam ☺️ 2,5 aylık gazlı bir kızıl var ilk 1 ay kabus gibiydi sabahlara kadar ağlıyordu. Sab damla kullandık olmadı, zinco kullsndık ilk başta biraz işe yaradı sonra olmadı, sab ve biogaia beraber denedik olmadı, biogaia ve nurse harwey kullandık baya faydasını gördük. Elimizdeki biogaia bitti nurse verdim birkaç gün gene iyiydi çok bir sorun yoktu. Eczanede yeni bir ürünle tanıştım nbl probiyotik belki duymuşsunuzdur onun damlasını çıkarmışlar bebekler için denemek için aldım. Ürünün 2 formu var biri nbl probiyotik drop diğeri nbl probiyotik drop d3 bu d vitaminli. Bende d vitaminli olanı aldım biraz pahalı ama çocuğa hem d vitamini hemde probiyotik vermeye gerek kalmıyo tek seferde ikisini birden vermiş oluyorsunuz ve içindeki bakter sayısı biogaiadan daha fazla. 3 gündür kullanıyoruz çok rahat birşekilde gaz çıkarmaya başladı 3 gündür gece 11 sabah 8 arası uyuyor 1 yada 2 kere acıkıp kalkıyor. İnanılmaz rahatladık nurse harweyi bıraktık. Damla daha yenü çıkmış birçok yerde yok ve bilinmiyor sanırım benim şansıma denk geldi biraz. İsterseniz araştırın