mucizeemmm Oğlum 10 aylık nerdeyse hiç su içmiyor nukun, bebedorun alıştırma bardagını denedim normal biberonla verdim bardaklarda verdim ama içmiyor Bide pipetli suluk la denemek istedim kullanıpta memnun kaldıgınız var mı önerisi olan
Oaoa mucizeemmm avent in kırmızı mavi pipetli suluğunu kullanıyoruz pipetli olduğu için oynaya oynata iştahla içiyor çok içtiği için elinden aldığım bile oluyor 😂 damlatma vs olmuyor ,kendinden kapaklı olduğu için kapağı kaybetme derdi de yok https://m.n11.com/philips-avent-egitici-damlatmaz-pipetli-bardak-9m200ml-scf796-P208567318?RENK+SEÇİNİZ=MAVİ+(ERKEK)&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMI2Lnv_r6w6AIVxY4YCh2hdgn-EAQYDCABEgIyfvD_BwE
_dogasurucu_ Kızım 1 yaşında olcak haftaya ve hangi bardağı alıp denediysem içmedi. Evdeyken minik bir cam bardak var sadece onda içiyor. Dışarı çıktığımızda tupperware ın en en küçük boy matarasıyla içiyor.
Oaoa _dogasurucu_ pipetli denediniz mi genelde tüm çocuklar pipetliyi seviyor.Ben de yorumlarda öyle okuyunca aldım gerçekten oğlum çok sevdi
mrvtk Pipetler baya rahat oluyor seviyorlar çocuklar bebedor un pipetli alıştırma bardağı var onu öneririm ben sana canım umarım sorunun çözülür