Oglusum5357 6 bucuk oğlum sabah 7 de uyaniyor .gündüz 12.30 arasi 30 dakila 16.16.30 arasi 30 dakila uyuyor ne yaptiysam uzatamıyorum uykularını çare bulan oldumu 🙄 aksâm 9 gbi gece uykusuna geçiyor ama gecede 40 dakilada bir uyanıyor.hep mi böyle olacakki
Yigitkubraa Oglusum5357 benmkide oyleydi uyku egitimi verdim gece en az 8 kez kalkiyodu .gunduz uykulari 40 dk yi gecmiyodu .simdi gunduz her uykuda 1 saat uyuyor .gecede en fazla 2 kez kalkiyor .1 ay ugrastim halen eksiklikler var ama daha fazla gucum yok o yuzden bu bana yetiyor gece 2 kez uyanmak zor gelmiyor 8 9 kezden sonra
Nounou123 Oglusum5357 şuan bizde öyleyiz 7 aya bir haftamız var ama uykusunu almış kalkıyor yarım saatte olsa öglenden sonra yanında yatarsam bi iki saat uyuyor yatmasam kesinlikşe uyku yok benimki yanında meme istiyor gecede yanındaysam uyuyo degilsem 45 dk bi saat max
Oglusum5357 Yigitkubraa bnde cok denedim ama olmuyor aylardr ugrasiyorum hic bi sekilde alismiyor uykuya geri dönmüyor cok yoruldum. Siz nasi yaptiniz?
Yigitkubraa Oglusum5357 inanin bende coknyoruldm ve herkes dalga gecti ama vazgecmedm su an duzelmesini buyumesine bagliyolat ama cocuk 2 saatte bir uyuyor buda mi buyumeyle alakali uykusu geldigi vakit kimseyi gozu gormuyor .ben instagramda baldan anneyi takip edip tum yazilarini resmen ezberledm ve bebeginiz uykuyu cok sevecek kitabini okudum ikisinin karisimi aglatmadan uyku egitimu verdm .her gun ayni araliklarla uykuya goturdum her uyanmasinda emsirmedm agzina emzik koydum