Esracemre Hanimlar merhaba 2 aylik.kizm grip oldu benden gevti malesef😷😔😥gece uyku diye birsey kalmadi burnu tıkanıyor sanirim surekli uyaniyor ne yapsam nasil gecer gripligi
azizeguneyyy Esracemre Benimde 2-3 aylıkken olmuştu. Eğer anne sütü veriyosanız hemencecik geçiyo. Ben internette araştırmıştım çocuk hastalandığı zaman meme ona göre süt üretirmiş. Sizde araştırabilirsiniz. Ben sadece emziriyodum sürekli burnundaki sümüğü aspiratörle çekiyodum. 1 hafta sürmedi geçmesi.
Pamukprensess Esracemre sakin ol canım geçmiş olsun bol bol emzir bizde grip olmuştuk bol bol emzirdim tek tavsiyem bu
Esracemre azizeguneyyy bende emziriyorum sadece mama felan vermiyorum aspiratorle cekmedim hic uyanik oldugumda serum fizyolojik yapiyorum hapsurtuyor cikiyor burnumdan.ama gecs yatinca tikaniyo sanirim 2 3 gundur gece uykusu uyutmuyor
Altayin_annesi Odaya sogan koyun ikiye bolup birde odayi siklikla havalandirin. Diger seyleri yapiyorsunuz zaten ☺️ Birde biraz sicak, buharli banyoda aciyor burun tikanikligini. Allah shifa versin hepinize ☺️
Sekerportakali Hatice3 Sıcak tutun, sık sık emzirin. Sedum fizyolojik sıkınca aspratörle çekmeniz gerekiyor. Yatak başını da biraz kaldırabilirsiniz. Yani reflü yatağı gibi yapabilirsiniz yatağini. Bizde 40 günlükken hasta olduk. Doktorumuz önermişti. Çabuk atlatırsınız inşallah. 🌸