Haticeederen5 Kızım 10 aylık iki diş çıkartıyor birini patlattı diğerini hala patlatamadi ağlıyor sürekli bu durumda ne yapmam lazım ne kullanmam gerekir
Tulker_erm_34 Haticeederen5 Hakiki zeytinyağı içine bir kaç karanfil birgün bekleyecek sonra dişlerine sürdüm bize iyi gelmişti
BrcnBlgn Haticeederen5 Benm kizimda 10 aylik dun bitane patlatti uyumuo aglio hic bisi yemio surekli ishal gunde 10kere kaka yapio kafayi yedirtti dis patlayinca sorun cozulmuyormu sikayetler gecmiomu anlamadim bide dis cikarttigini nasil anladin benmkinin damaklari beyaz deildi hic dun elimi koydum farkettim patlatmis 10gundur uyumuodu agliodu meger bu yuzdenmis
Glsm28 Eşim diş hekimi geçen gün konuştuk bu mevzuyu soğuk uygulayacaksın demişti .Mesela soğuk havuç ver soğuk salatalık ver çıkan diş yerine sürsün en iyi çözüm buymuş şu an çalıştığı için soramıyorum ama öyle demişti
Glsm28 Haticeederen5 niye acıtsın ki amaç oraya soğuk uygulamak tabi buz gibi yapmayın hasta olur bu seferde dolaptan çıkarın verin orayı kaşır zaten onunla tabi siz bilirsiniz