Ebrumarbling Arkadaslar degisik kahvalti cesidi ariyorum ogluma birgun yumurta biskuvi ceviz pekmez peynir ikinci gun yumurta harici yediriyorum sizde farkli tarifler var mi tost krep falan yaziyo bebek kahvalti tariflerinde ama onu da iki ic lokma yeyip birakiyo daha cok sivi olup fazla yemesini istiyorum
[silindi] Ebrumarbling 6ay 22 günlük 💃 🔊yumurta bisküvi pekmez ceviz 🔊hero baby ballı irmikli muhallebi 🔊krep yapiyroum 🔊menemen😁
Toprakdnrr Ebrumarbling muz yiyorsa eğer yarım öuz, 1 su bardağı un, 1 su bardağı su ve 1 yemek kaşığı Zeytinyağ bunları karıştır. Krem tavasına küçük küçük dök. Her iki tarafını da pişir. Çok güzel pancake gibi oluyor. Pekmez yiyorsa pekmezde eklenebilir
[silindi] Ebrumarbling 1 orta boy krep yiyor disimiz yok henüz 😌ufak ufak peynire batiriyorum o sekilde geveleyrek alıstığı icin zorlanmıyor yada rafadan yumurtaya bandırıyroum
Kum-kum Avokado , muz , peynir , yumurta sarısını eziyorum bazen bebek bisküvisi ekliyorum bayılarak yiyor 🙈
Deletedmom115 Ebrumarbling Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama karışık vermek yerine sürekli tek tek denediniz mi? Mesela sadece omlet peynir zeytin salatalık patates?