Zehraarel Kodlar 8aylık bebeğim az önce yataktan düştü onun sesine uyandım kafası kıpkırmızı çok korkuyorum napacam 😶🥺
Saripapatyaannesi34 Zehraarel çok yüksek mıydı düştüğü yer canım fışkırır tarzda kusma yoksa gözlerde kayma yoksa endişe etme yine de 2 saat uyutma önlem amaçlı
Babe Zehraarel Yatak 50 cm den kisaysa endise etmeyin.Fiskirir tarzda kusma,gozlerde kayma,uyku hali var mi takip edin bir de 2 3 saat uyutmayin.Gecmis olsun☹
Oglunasikbiranne08 Zehraarel kafasını vurduysa önemli. Bebeğinizi gözlemleyin. Normal dışı hareketler, bilinc kaybı, baygınlık, fışkırarak kusma, gözde kayma varsa direk acile gidin. Onun dışında 2 3 saat uyutmayin geçmiş olsun
Vahide18 Zehraarel benm bebegimde dusmustu endiselenme canim sadece en az 2 saat uyutmaman gerekiyor cok gecmis olsun 🙏
Zehraarel Oglunasikbiranne08 Tgbdrk Saripapatyaannesi34 canlarım hepınıze ayrı ayrı teşekkür ediyorum yazdığınz için şimdi yeni uyuttum ön tarafa düştü Allah hiçbirimize öyle korku yaşatmasin🙏🥺❤️
Zehraarel Vahide18 Babe kuzular çok teşekkür ediyorum dikkat ettim hiçbiri olmadi Allah’a binlerce şükür 🙏
Tgbdrk Zehraarel alnını mı vurdu kafa üstümü düştü. Kafa arkası ve yan darbeler çok önemli. Birde 60cm yukarımı düştüğü yer? Belirtilere dikkat edin fışkırır gibi kusma varmı? Gözlerde kayma gözlemleyin olmazsa doktora gidin dicem ams malum