Erva-mm Gaz damlasi olarak kullaniyorum ama bebehim tam yarim saattir gaz cikarmqya ugrasiyo ise mi yaramiyo yemek yiyemiypr adam akllj
Masalimmm Erva-mm bence birak ve kullanma. yaramamis benim kizima da öyle oldu. sab simplex denedik o biraz iyidi maflor denedik o cok iyidi ama degisir cocuktan cocuga bence hic verme zaten gecip biticek
AmineGlce Erva-mm canım ben o damlayı 4 ay kullandım memnunduk biz. Ama belki seninkine yaramamıştır bilemiyorum çünkü her bebek farklıdır bir kaç gün takip et eğer yaramıyorsa değiştir
Emirasaf_e Erva-mm burada okumustun o bagirsak duzenleyiciymis onunla birlikte gaz damlasi kullanildiginda etkisini gösteriyormus iyi diyorlardi okumustum dorkorunuza sorun isterseniz boylemi diye
Seker_serbet1 Erva-mm biogaia, direkt bir gaz damlası değil, probiyotik, sindirim sistemini düzenlemesi için hemen yarar göremezsin ayrıca düzenli saatli kullanman gerek
BuseCan Erva-mm saati önemli aynı saatler demi veriyorsun ? Birde yanına ek olarak sap simplex kullan canım faydasını daha iyi görürsün
TalentedMom Erva-mm ben SAb simplex kullanıyordum doktor bana biogala yı önerdi ama hiç işe yaramadı SAb simplex daha iyi rahatlatıyor onu dene derim
Songultugra Erva-mm cnm aynınsorun bendede var çok arastırdım ve artık bunları yapıyorum İnan biraz olsun faydası var. 1. Zeytinyagı ile bebeğin karnına masaj yap kolık masajı diye geciyo youtubede videosu var kesınlıkle rahatlatıyor. 2.Altını açtığında günde Bi defa poposuna zeytinyagı sür gazını kakasını rahat yapsın 3.günde 1 çay kaşığı zeytinyagı içirebilrsin zararı olmaz çok durmadıgında4. Damlayı hergün aynı saatte vermeye bak bide sancılar gelmeden önce verirsen daha iyi olur 5.kendın rezene çayı iç 2 3 çay kasıgı bebişede verebilirsin ama kendın mutlaka iç bebege vermezsen bile 6. Kesinlikle ama kesinlikle en önemlisi kımyonlu su yap iç sütünden bebege geçiyor bazı yerlerde 1 2 kasık bebege de içir diyorlar ben hiç içirmedim daha ama kendı hergün rezene ve kımyonu içiyorum gaz çıkartmaya birebir. 7.altını açtığında bisiklet çevirir gibi ayaklarını çevir altı açık olunca daha rahat çıkarıyorlar gazı dene bakalım inşallah faydalarını görürsün bende çok araştırdım hala daha devam ediyorum araştırmaya bunlar biraz olsun hafifletti
[silindi] Erva-mm bağırsak düzenleyici yanina damla lazim bio=kaka vs düzenler. nurseharvesy kullandim yanında
smine Erva-mm merhaba biogai maflor bu ikisi probiyotik . Acil gazı kesmez Nurse Harvey deneyebilirsiniz . Ama sorarsanız hepsini kullandım maflor çok iyi hem reflüye hem gaza etkisi var .