AyseAlyamm Kızlar az önce kızım düştü benimle yatıyor eşim salonda yatardı bugün bizimle yatmak istedi ben lavaboydayken bı gürültü koptu . Dusmus yataktan ve ağzı kanıyordu . Zorla baktım yeni patlayan üst azı dişi kanıyor bişey yapılabilir mi ? Ya da bişey olur mu dişine çok korktum kızım sakinleşti ama benim hala elim ayağım titriyor eşime söylendim bı sürü 😟
Bisofya AyseAlyamm Canım İnan bilmiyorum ama telaş yapmamaya çalış 😕 dişi etini kesmiştir belki yada üstüne düşünce zorlamıştır illaki, huysuzluk, fışkırarak kusma vs yoksa telaşa gerek yok, sadece biraz takip edip uyutmazsan daha iyi olur 😕
Ejderhahavva AyseAlyamm 2 saat kadar uyutmamaya çalışın derim dışı için çok üzüldüm zaten yavrucaklar mahvoluyorlar dış çıkarana kadar çok geçmiş olsun
AyseAlyamm Hatice19 güldü toparladı ama uyukluyor şu an napsam bilemedim dış etinde morluk var anca iki köşesi patlamıştı disinin nasıl oraya denk geldi anlamış değilim 😭
AyseAlyamm Bisofya uyukluyor şu an yatakta bı sağa bı sola yatıyor yarım saattir kusma gözde kayma olmadı güldü gezindi biraz yatağa geçince uyuklamaya başladı .
Hazal89 AyseAlyamm kaynamış su ve pamukla ağzını temizle çok zor olacak ama uyumasını engelle takip et 3-4 saat bir anormallik olursa mecburen götürmek zorundasın
AyseAlyamm Hazal89 kaldırdım ama çok ağladı tutamadım evdeki dış jelinden sürüp calpol verdim inşallah kötü bişey olmaz şimdi uyudu ,😕
AyseAlyamm Ejderhahavva 1 saat anca tutabildim malesef uyukluyordu kaldırdım diye çok ağladı zor sakinlesti . Bende çok üzüldüm 5 dış çıkarttı aynı anda 4ü aziydi tam rahat edecek çocuk derken başına bu geldi 🙁
AyseAlyamm nazo58 1 saat bekledim canım bişey olmadı gülüp gezdi evin için uyuklayip kaldırdım diye çok ağladı sadece gece saati kurar saat başı kontrol ederim artık
Zeynept Bir şey olmamıştır uyuklamasıda normal bu saatte. Korkma canım arada kontrol et gece her ihtimale karşı
AyseAlyamm Hazal89 çok teşekkür ederim canım şükürler olsun iyi bı sıkıntı yok gece kendisi kalktı sürekli sanırım canı yandı yemesini etkiler diye korktum daha bı istahliydi maşallah 😊
Ssssraa Geçenlerde benimde bebeğim düştü. Yüz üstüydü sanırım seninde bebeğin öyle düşmüş, ağzı her yeri kan içindeydi. Dudağı patlamış doktora götürdük film çekti temizdi çokmşülğr zaten kafaısnı vurmamıstı. bişey yapmadan geri gönderdi takip et kusma sersemlik vb getir dedi