Gulsinemmsmsek Ek gıdaya geçen anneler tadimliklara ne zaman başladınız ve ilk olarak neyle başladınız
Tuba1990_ Gulsinemmsmsek biz 6 dolunca geçtik ilk şeftali tattırdı doktorum sonra yoğurt sonra tarhana 1 ay sonrada beslenme listesi ysptı
Emimehmet123 Gulsinemmsmsek ben 6 aylıkken başladım yoğurtla şuan bebeğim 7 aylık muz elma havuç püresi yapıyorum çok severek yiyor ve biz ne yersek taddırıyorum
Gulsinemmsmsek Ben de yoğurt vermek istiyorum ama süt ürünlerine alerjisi var mı yok mu bilmiyorum yavaş yavaş başlasam mii acaba
tuval 5 ay 16 günlükken başladık kabakla başladım 3gün kabak sonra 3 gün havuç verdim şimdi sıra patateste
Emimehmet123 tuval ben üç gün kuralına uymadım . Birşeye alerjisi olduğunda hemen yüzünde tübürcükler çıkıyor hemen anlıyorum ki alerji , ama sizin yaptığınız daha iyi
tuval Emimehmet123 atopik dermatit bebeğim o yüzden 3gün kuralı ile gidiyorum fakat anlayamıyorum çünkü ek gıda önceside pütürleniyordu atopikten dolayı 🤷♀️ Yeni başladık
tuval Asyam41 yedi canım. Yiyor maşallah. Çatalla ezip veriyorum. Zorlamıyorum hepsini yemediği de oldu çünkü