Haticelif Kızım 9ay 16 günlük, 6.ayından beri uykusunda dönen yer değiştiren bi bebek bunları yaparken de kendini uyandırıyor,uykusu var ama dalamıyo yardım edin 😔
balannesi_ Haticelif 6 buçuk aylık bu saate kadar belki 10 kere uyuttum geri uyandı ben daha yastığa kafamı koyamadan. gözlerim kapanıyor uykusuzluktan bıraktım oyun oynuyo tekrar uyutmam lazım gücüm yok hoş uyutsamda 10 dkya uyancak Allah Yardımcımız olsun.
Yavuzuannesi2012 Haticelif 15 ay bitti oğlum uykusunda çok hareketli sürekli beşiğin içinde gezer en sonunda da uyanır. Günde 3-4 kez uyanır. O kadar hareketliki uykusunda bikere kendini beşikten atmış yazık normalde öyle atma eğiliminde bulunan bir bebek de değil. Bikere de eşim oturarak uyurken buldu beni uyandırdı çok gülmüştüm 😀😀😀
Sarekuzu_19 Haticelif Aynı sorun bizdede var şuan nasıl uyuduğunu görseniz bu nasıl yatışdersiniz hareket etmekten uyuyamıyor doğru düzgün bir o tarafa birbu tarfa tepinmekten sepet beşiğin altı çıktı geçen gülsemmi ağlasammı bilemedim 9 ay 13 günlüğüs bu arada
Haticelif balannesi_ ozaman bizde öyleydik,artık hiç uyumuyo canım dünden beri uykusuzluktan başım çatlıyo
Hlycyhn Benimde 1 yaşında oğlum bu şekilde doğduğundan beri deliksiz uyuduğunu hatırlamıyorum döndükçe dönüyor yatakta.bazen artık uykusuzluktan sinir krizi geçirip uyandırıyodum yok uyanmıyorda.Napıcam bilmiyorum ya ne zaman deliksiz uyuyacak bilen varsa söylesin
Neslihankarabal Haticelif valla canım geçmiş olsun ne diyim. Benim kızım 19 aylık hala aynı zekimdeyiz sabah 4lerde uyuyoruz. Uykudan kastım dalmasi. Yılmış vaziyetteyim. Hiç akşam olsun istemiyorum. Ni yerde düzelecek mantığı ile kendimizi kandırıyoruz bence. Hicbir şeyin ne düzeldiği var nede yardım edenim. Kocam da dahil.
Haticelif Neslihankarabal Allah yardımcın olsun canım benim, seninki kocaman olmuş inşallah yakında düzelir🤲🏻