Gulce06_ Merhabalar. Kızım 3 ay 20 günlük. Sürekli ellerini emiyor. Gelişim dönemi için normal olarak düşündüm önceleri ama suan o kadar rahatsız edici bir boyuta ulaştı ki. Sizce bu normal mi?
Deletedmom201 Gulce06_ evet normal ağızıyla tanıyor bebeğiniz herşeyi ve ellerini keşfediyor. engellemeyin
minnosum25 Gulce06_ daha önce bnde acmstm bu postu ellerini tanıyor damağı kaşınyordur merak etme annesi skntı yok yani 😉😊
sebnemrah Gulce06_ belki erken diş çıkartır benim oğlum 4ay14gunluk çıkardı iki diş o da deli gibi elini emiyordu
Hayalmiram Deletedmom201 kızım 2 ay 16 gunlul cok emmıyo ben çıkarıyorum hep bişey olurumu ama cok emıuo mırç mırç diye ses çıkarıyor emerken
Gulce06_ Kumrum34 emerken ağzına hem ellerini hem memeyi almak istiyor parmakları emmekten kıpkırmızı oluyor oyun oynarken bile emmek istiyor ve emerken cop cop sesi tüm evi kaplıyor
Gulce06_ Deletedmom201 alışkanlık haline getirebileceğini düşünüyorum ve beni emerken bile elini ağzına almaya çalışıyor
Deletedmom201 Gulce06_ yok alışkanlık olmaz. Benimde bebeğim tam öyleydi ve çoğu bebek de Bu zamanlarda bu şekilde geçti. İçiniz rahat olsun 🌸
Brcmtlu 3 aydan sonra damaklar kaşınmaya başlar diş hazırlığı yapar miniklerin el ve parmak emmeleri oyüzden engel olmamak lazım alışkanlık olmuyor
Kumrum34 Bu arada benım kızımda 3 ay 21 günlük elleri hep ağzında hırslanıyor bazen okadar kaşınıyor demek yavrumun damağı diye dertleniyorum bi yandanda böyle harwketlenmesi hoşuma gidiyor :)