Zeliha23 Hanımlar 5 aylık kizım var malum bu virus belası yuzunden dısarida çıkamaz olduk evde yapabileceğim beni oyalayabilecek bir hobi öneriniz var mı el isi olur boncuk olur incik cincik olur😂vallahi içim şisti butun gun evde evde Hemde birbirimizede tavsiye olir
Acemi_anne Zeliha23 yani bebekle vakit bulupta hobi soruyorsun helal valla bi şöyle olamadım benim bebeğim 1 yaşına girecek hala hobim yok tv karşısına oturup bişey izleyemedim bi yıldır ya ben çok kasıyorum galiba kendimi
Acemi_anne Zeliha23 örgü biliyorsan atkı şapka falan örebilirsin ya da kitap okumak yada pasta tatlı yapmak
Thanim Zeliha23 punch yapabilirsiniz hem çok kolay hem de stres atarsınız :) üstelik evinizin herhangi bir yerine asacağınız panonuz olur
Zeliha23 Acemi_anne ah ah sen beni girsen perisan haldeyim sadece ayagimda sallarken bile yapabilecegim bisey olsa kendimi iyi hissederim belki
Ygtek Acemi_anne Valla benimde öyle. Tek hobim oğlum uyuduktan sonra ayaklarımı uzatıp kıpırmidamadan rahatça yatmak.
Zeliha23 Thanim annemde var onun malzemesi deneyebilirim tesekkur ederim tablo olarak ta guzel duruyo bide kolay yapması
EdaaCihan Acemi_anne ilk doğduğunda en azından banyo sürem vardı büyüdükçe süre de azalıyor banyoda yalnız kalma olasılığıda😂😂
renkliruya youtube dan bakıp takı yapabilirsiniz..ben geçen sene yapıyordum.. çok zevkli😉 hala boncuklarım var yine yapacağım..
hanndee_ Zeliha23 keçeden bebeğime kapı süsü yapmıştım güzel olmuştu Örgü bebek yapıyorlar onlarda bebeğine oyuncak olur hem
biryavuzkusu Zeliha23 ben Etamin seccade işliYorum. Evlendikten sonra can sıkıntısına başladım öyle instagram sayfası açayım falan dedim patladı gitti sipariş almaya başladım sonra oğlum doğduktan sonra 1 yıl ara verdim şimdi yeniden başladım. Seccade çok uzun sürüyor ama sizde pano falan işleyebilirsiniz. Kasnağa takıyolar doğum panosu falan gibi. Yada amigurimi yapabilirsiniz denedim ama beni pek sarmadı ben çarpıcıyım 😂😂
Deletedmom268 biryavuzkusu merhaba bende etamin e cok meraklıyım ama bir türlü yapamıyorum o çarpıları annem ve komsu saatlerce goster dı olmadı 😅mazlemelrım bıle var evde duruyor
Acemi_anne EdaaCihan kapıyı tıklayıp annesi gel durmuyor diyen babası banyoda da rahat yok diyen ben ah ah bilmiyorum napacağız saat başı kalkan oğlum uyumayan oğlum uykusuz yorgun ben kapalım sağlık olsun bugünlere şükür
EdaaCihan Nurr1234 banyo günü diye bir gün belirledim artık 😂annemle kocam evde olunca giriyorum banyo ya yoksa su ısına na kadar içerden muhteşem ses yükseliyor ‘’Edaaaa suyu nerde ,Edaaa sütü,Edaaa kaka yaptı ‘’😂😂🤯
Mrs_Sunshine Zeliha23 Kesinlikle boyama. Strese bile bire-bir. Uygulama olarak değil elinize kalem alın 👍🏻😊