PnarYektaA Merhaba anneler oğlum 9 ay 21 günlük kahvaltılarda ne veriyorsunuz biz artık sorun yaşıyoruz hep aynı şeyi yemekten sıkıldı oğlum neler yapıyorsunuz tarifleriniz neler.
Mucizeem PnarYektaA bende her gün ne yapacagimi şaşıyorum bekleyeyim burda güzel yorumlar gelir umarim
Yusufyigit-1 PnarYektaA inan şu sıra ben bile sıkıldım. Ne yapsam diye düşünmekten genelde 3-4 adet bebe bisküvisi ıslanıp pekmez ve ceviz ekliyorum o şekilde severek yiyor her sabah. Mutlaka yumurta sarısı her sabah. 1 zeytin. Labne krem.peynid normal peynir ve tahin. Bazen pankek yapıyorum patates kızartması veya tost vs . De yapıp yediriyorum
Yusufmrv Pankek, peynırlı omlet salatalık zeytın tahın pekmez bazende bebe bıskuvısyle bulamac yapıyorum ıhlamur peynır muz pekmez yumurta cevız atom oluyo😂 11aylık oğlum öle degıstırıp degıstırıp yapıyorum bazen hurma koyuyorum yanına cesıtlendırıyorum😊
PnarYektaA Yusufmrv tahin verilir mi artık bende yedireyim kahvaltı yanına dimi yarın pankek yapıp yanına veriyim
Yusufmrv PnarYektaA tahın pekmez ben 10. Ayda basladım ama alerji durumuna göre dikkat edin susama alerjisi varsa tahin yiyemez mesela azıcık verin 3 gün deneyin evet pankek yapıyorum ama tahın veya pekmezi içine karıstırmıyorum ayrı batırıp bıraz verıyorum
Mom9 Ya ben ne yapsam inek sütüne ve yumurtaya alerjisi çıktı ek gıdadan sonra habire muhallebi yapıyorum sabahları. Muz armut elma ayva değişik değişikkoyuyorum. Çok güzel yiyo ama sıkılınca napıcam bilmiyorum 🙄
Yusufmrv Yusufyigit-1 benm doktorum kendiniz yapmadıgınız surece dısardan alınan hıc bır krem peyniri yedirmememi söledi inanılmaz zararlıymıs bende biraz arastırdım artık vermıyorm
PnarYektaA Yusufyigit-1 afiyet olsun miniğe bizimki sıkıldı herşey den artık pankek yiyor ama yarısını döker yarısını yer bana hiç doymuş gibi gelmiypr yaa
PnarYektaA Yusufmrv ben veriyordum yaa son bir aydır sıkıldı yemiypr asla bundan sonra vermem artık ne yapim