Kayram001 Merhabalar 2 aylık yiğenim var sürekli kusuyor ve kusmalar açız dolusu, doktor ilaç verdi ama ilaç içeriğini araştırınca kalp ritim bozukluğu yaptığını öğrendik. Bu sorunu bebeğinde yaşayan varsa çözüm yolu vs varsa önerebilir. sevgilerle..
Mrsdg Kayram001 o ilaç motuilum mu acaba bende kullandım da cok pişman oldum ve inan hiç bı fayda etmedi benim bebeğimde doğdu doğalı kusuyo şu an 6 ay 10 günlüğüz hâlâ da kusuyo buna yapilcak bı şey yok canım sadece alışmaya çalışın bende ilk zamanlar çok çare aradım ama bulamadım burda bı sürü post açtım 5 doktora götürdüm en sonunda alıştım ve şu an bu yazıyı yazarken bile kustu herhangi bir sağlık problemi yoksa bırakın kussun ilaç falan da sakın kullanmayın
Kayram001 Mrsdg evet dediğiniz ilaç. Kullanmadık içeriğini öğrenince şuan annesi alıştı artık. Sağlıklı olsunlarda bu günlerde geçer inşallah
Nefesimqe Kayram001 mama veriyorsanız kesinlikle Bebelac thickener tavsiye ederim bize çok iyi gelmişti kıvam arttırıcı olarak geçiyor anne sütü alıyorsa sağıp verebilirsiniz