Sdtcvkfrkn Arkadaşlar oğlum 5 aylık ve çorapla kafayı bozmuş durumda. Asla çorap giyinmek istemiyor. Giydirirken ağlamaya başlıyor. Giyince ztn ayakları cok terliyor cıkartınca Bi süreden sonra tabi ki üşüyor. Böyle olan var mı sebebi ne bilemedim?
homedolaps Sdtcvkfrkn Benim oğlumda 8 ay 20 günlük. Yaklaşık 2 aydır aynı durumdayız. Ben solu giydirirken oğlum sağı çıkarmış oluyor😅 Uyurken bile çoraplarını çıkarıyor. Bu bir süreç diye umuyorum.
Sdtcvkfrkn Bebeminnie onlardan giydiriyordum cocuk durup dururken ağlıyordu bende anlamadım açıkcası önce sonra Bi baktım ki derdi oymuş çıkartıyorum gülücükler saçıyor 🤦🏼♀️
Sdtcvkfrkn Prensesannesiii26 uok kuzum ya istemiyor küçücük sıpa me anlıyor bilmem ama ilginç ki çorap giyince de ayakları cok terliyor
Sdtcvkfrkn homedolaps aynen bizimde öyle canım ya ben giydiriyorum ayakları sürterek asılarak cıkartıyor giyerken de ağlaya ağlaya giyiyoruz ayaklarını yeni keşfediyor heralde ondan diyorum ama gecen aylarda da öyleydi 😌🤦🏼♀️
zuleyha44 Sdtcvkfrkn aynı benim oğlum 😂 asla çoraplı pijamalar üzerinde yarım gün dahi kalmadı. Çıkdırıyor sanki batıyor o çoraplar. Çözümü yok bence. Ben çorap giydiriyorum o çıkarıyor, inatla tekrar giydiriyorum yine çıkarıyor. Günümüz böyle geçiyor 😂
Prensesannesiii26 Sdtcvkfrkn ay bilemedim canım valla çorap sikiyormu acaba yada kalinmi ondan mı terletiyoki
Sdtcvkfrkn zuleyha44 gerçekten bizim de öyle yalnız değilmişim sevindim bu duruma 😀😀 oğlum bu ara ayaklarına çok ilgili heralde ondan diyorum 😀 ama 3 aylıkken de aynıydı çorap onun için hep bi sorun bende evlenene kadar çorapla yatan bi insandım hiç anasının oğlu değil 😂
Sdtcvkfrkn Prensesannesiii26 yok canım ince çorapları büyük küçük hiç farketmiyor valla hiç anlamadım bende 😀