1buket Merhaba anneler bebeklerinize denediğiniz kilo aldırdığına güvendiğiniz tarifleriniz var ise buraya tarif bırakırmısınız ☺️
fatmasef 1buket irmikli muhallebi yap canım 2 tatlı kaşığı irmik haşla iyice içine yarım muz yarıım elma rendele pişince
Prensesannesiii26 1buket pirinç unu Pekmez Dilediğin meyve Pirinç ununu normal suyla muhallebi gibi pjsiriyorsun başka bir tencerede meyveleri başlıyorsun küçük küçük doğrayarak ben genelde elma armut yapıyorum sonrasında ikisini birleştirip bland ediyorum 🥰
fatmasef 1buket ya şöyle söyliim oğlum bi ay 5. aydan 6 ya geçerken 450 gr aldı normalde çok alırdı sonra akşamları bunu verdim kilo alsın diye vermedim ben tabi kilosu iyi diye ama o ay 1500 gr aldı her akşam yaptım ben gece tok tutan mama diye
Balbocegi Prensannesi17 bebeklerinizi lütfen şekerle tanistirmayin 🙏 en büyük kötülüğü yaparsınız meleklerinize. Ve asla 5-6 aydan önce ek gıdaya gecmeyin. Geçmeden de doktorunuzla fikir alışverişi yaparak ilerleyin
Melegimsin fatmasef bişey sorcam meyve katarken meyveleride pisiriyormusunuz en sonda blendrdan geciriyomusunuz birde