Filiko Merhabalar bir ay oldu doğum yapalı ama gögüs uçuklarım hala iyileşmedi sürekli yara ve çok sızlıyo sanırım mantar oldu .sizde de öyle oldu mu çözümü var mı yardımcı olur musunuz
Deletedmom409 Filiko geçmiş olsun evet benim de öyle olmuştu ama sonradan geçti mantar olup olamiyoacagini bilemiyorum malesef
Prensesannesiii26 Filiko karbonatlı su ile kendi sütun ile her emzirmeden sonra sur göğsüne ve göğsünü kuru tutmaya çalış canım nemli kalırsa geçmez kuru tutmaya çalış kalkan al istersen
Tazeannecik Filiko ben lansinoh krem sürmüştüm bide emzirmeden önce göğsümü sıktırıp kendi sütümle ıslatırdım. Zeytinyağı sürerdim
Emineevren Filiko Filiko bence normal bir şey bu korkmazeytinyağı sürebilirsin göğüs pedi de kullanabilirsin
Emineevren Bende ilk günlerde göğsümde hiçbişey olmadığı halde lansinoh kullandım korumak amaçlı. Yara olmadı neyseki. Göğüs kalkanıda hep sütle doluyor ve dökülüyodu çok sevmedim ama yara varsa işe yarayabilir 😇
Emineevren Filiko iki kapağı oluyo biri süt akınca dolsun diye deliksiz biride delikli hava alsın diye. Bence emzirdikten sonra lansinoh sür sonra göğüs pedi kullan emiyorya ıslaklığı kuru kalır iyileşir umarım
Filiko Emineevren çok teşekkür ederim ☺️ deniycem dediğini inşallah faydası olur çünkü çocuğun ağzında da pamukçuk var bi türlü geçmedi damla da kullanıyoruz doktor verdi şimdi çocuğu hastaneye de götürmek istemiyorum virüs var diye ne olcak bilmiyorum 😔
Goknurege Göğüsünü açıkta bırak yani hava alıyor olsun ıslak bırakma , candi pak sprey kullan cocugun agzına pamukcuk gecer gibi oldugunda. Tekrarlamaması için harika bi ilaç.bende en az 1 ay ugrastım