Berfe Kızım emmeyi Bıraktı bir süre sağarak verdim sütümü ama şimdi sütüm kesilmek üzere sağmayı bıraktım bende ama göğüslerim küçülmeye başlayıp çok sarktı hep böyle sarkık mı kalıcak kızlar çok kötü görünüyor nolur zamanla toparlıyor diyin 😭
Deletedmom55 Berfe ay sormayın geçen gün meme usg için sedyeye yattım adamcağız da sasırdı doktor 😃😃 biri sagıma biri soluma yattı 😃😃 bebeğim biraz büyüsün ben operasyonla toparlatıcam
Berfe Deletedmom814 keşke silikona yetecek param olsa bir dakika durmam yaptırırım estetiğe karşı değilim 😂
Deletedmom814 Berfe 10 bin liraya yakın bi ücreti vardir🤣 sakin daha ucuzuna bakma adamlar içine yastık silikonu falan koyarlar ahah🤣🤣
Ssevey Berfe Benim kaç yıldır öyle oğlundan kaldı şimdi kızımı emziriyorum tek ümit biraz toplanması toplanmazsa eğer parayı bulunca silikon yaptırcam 😃
Berfe Deletedmom55 ay hiç gülesim yoktu 😂😂 peki bu tarz estetiklerin fiyatı hakkında bileğiniz varmı bende düşünmeye başladım da
tellibaykus Bende emzirdigim halde meme yok ben napayım be güzel kardeşim senin en azından varmış da küçülmüş sarkmış 😂
Gulzar Berfe geçmiyor malesef kompleksliyseniz kendi göğüs ölçünüze göre silikon taktıra bilirsiniz ilerde emzirmede de sorun yaratmıyor
Deletedmom55 Deletedmom814 ahhshsh 😃😃😃 ya acaba silikon şart mı ben direk toparlatmak istiyorum silikonda taktıramam agzıma girer valla