Nevoli01 Bebegim dunden beri emerken surekli süt bogazina kaciyir nefessiz kalıyor hafif hırıltısıda var normalmi burnunda görünen mukusda yok cok telaslaniyorum
Gzdzeynep Nevoli01 sütün tazyikli geliyor olabilir ben de iki aylık olana kadar aynı şeyleri yaşadım. Telaş yapmadan bebek ilk yardımı videolarına bakabilirsin youtubedan bana da bebek hemşiresi göstermişti ters çevirip sırtına vuruyordum sonra emzirmeye devam ediyordum memeler terbiye olunca azaldı boğaza süt kaçma durumu
Deletedmom245 Nevoli01 süt çok fazla geliyor ondan kaçıyor genzine. Ben ilk başta azıcık elimle sıkıyorum sağıyormuş gibi sonra veriyorum. Bir de o emerken memenizi üstten sıkın öyle daha az gelir o da boğazına kaçmaz ben öyle yapıyorum
Aryasare Nevoli01 Tazyikli geliyordur o yüzden bogazına kaçıyo aynı durumu bende cok yasadım. Ben emzirmeden önce biraz sagıyordum ondan sonra emziriyodum. Biriken süt birden tazyikli gidince bogazına kaçıyo 😏
Prenseslerin_annesiii Nevoli01 süt cok ve tazyikli ise biraz sag hem sulu süt gider bebege yaglı süt kalır ben öyle yaparak kızım ilk ay 1.5 kilo aldı maşallah
Nevoli01 Deletedmom245 ustden dediniz 4 parmak altda bas parmak ustte o sekil tam göğsümü ortadan sıkıp kavrayipmi veriyim
Drindniz Bebeğinin başını daha dik bir pozisyonda tutmak da işe yarıyor gece olunca bizimde aynı durum oluyor hala korkma vaktin olursa az sağ olmazsa dik tut farz ediyorum ki kaçtı bebeğini ters çevir yüzü yere gelecek şekilde hafif sırtına vur