Sinemhkn Arkadaşlar bebeğim bazen kakasını yapmakta çok zorlanıyor bende zeytinyağını bandırıp kulak çubuğuyla popusuna uyarı veriyorum bir sakınca olur mu bunu yapmam da?
Didos Sinemhkn içirmen daha iyi olur sanki canım çünkü vücut o uyarıya alışırsa sonradan kendi yapmaz
tutu11 Sinemhkn benim halam uzun yillardir ebelik yapiyor. Tecrübesine guvenirim. Daha gecen gün bu soruyu sordum merak ettigim icin. Zorunda kalınırsa biz yapiyoruz ama bu evde annelerin yapacağı birsey degil, sakıncalı dedi.
Sedakanikyiss Sinemhkn 1 çay kaşığı içirebilirsin zeytinyağı bebeğine. Benim bebeklerim yoğun bakımda yatarken günde 3 defa 1-2ml sütlerine koyuyorladı bende zorlandıkları zaman koyuyorum bi sıkıntı yaşamadım.
Sinemdnz Benim kızım da 2 hafta boyunca yapmamıştı kakasını aynı yöntemi uygulayarak yaptırdık kakasını daha sonrA bir 2 hafta daha yapmadı doktora götürdük olabileceğini normal olduğunu düzeleceğini söyledi bekledik yaptı sonrA bir daha da tekrarlamadı ya olabiliyor bazen bekleyin kendisi yapsın ama sürekli oluyorsa doktora göstermekte fayda var diye düşünüyorum
Sinemhkn Sedakanikyiss nurse harweys gaz damlası veriyorum içinde zeytinyağı var damlanın olmaz mı öyle?