Nadiye emzirmekten verimli süt üretilmeme düşüncesi yanlış tam tersi bolca sütünüz olur ne kadar emip uyarılırsa o kadar sütünüz artacak atak dönemi olabilir evde belki
Negatif bir durum olmjstur bundan etkilenmiş olabilir gazı olabilir ama en önemlisi sizin sıcaklığınızı sadece bu şekilde hissedebildiğinden sizle zaman geçirmek istiyor olabilir biliyorum çok ama çok zor bu durum
Ama geçecek sadece çok kısa bir zaman neyseki
Meme agzında oynuyor ve ağlamıyor suan
Biz 7 aylığız saat başı uyanan bir oğlum var diş dönemi ve meme verdiğimde susmuyor bile o yüzden kucağa alıştı inmek istemiyor memede çok kalıyor ne yapacağım denildiğinde sunu demek istiyorum en azından o istenilen yerde durunca ağlamıyor peki ya tüm bunları uygulayıp bide ağlaması huysuzlugu geçmeseydi suna
Alışın artık anne olduk uyku yok uykusuz kalmaya alıştırın kendinizi ben uyku delisiydim günde 10 saat kesintisiz uyurdum ama şimdi 2 saat kesintisiz uykum yok 7 aylık oğlum kendimi şuna alıştırdım daha uzun uykularım olmayacak bu yüzden enerjimi yüksek tutmam gerek buna göre besleniyorum umudum 2 yaşında kesintisiz uykular başlıyor kaldı bi buçuk sene 😆