HavvaKadir https://www.hepsiburada.com/chipolino-prema-trio-travel-sistem-bebek-arabasi-amethyst-pm-HB00000JVNKU Bu marka veya modeli kullanan varmı arkadaşlar varsa fikirleriniz nelerdir ? Farklı markada 3lu bebek arabası önerisi olan var mi veya ??
Feyzaktuna HavvaKadir casual cadillac kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bir de elele alloard var ikisinin arasında çok kalmıştım bunada bakabilirsiniz 🌼
HavvaKadir Sumeyye_gulgun5454 bizde joie kullanıyoduk ve çok severek kullanıyoduk ama malesef ufak bi yangın çıktı ve arabamız yandı o yüzden tekrar bakıyoruz
Ayse58 Ben babyhope genius travel kullanıyorum çok memnunum hemde çok pratik ilerde tekrar araba almanıza gerek kalmıyor
hazirangecesi HavvaKadir baby2 go power plus, içi en geniş travel bebek arabası ve gövdesi çok sağlam, tavsiye ederim🙋🏼♀️
HavvaKadir hazirangecesi 3 parcasıda tek tek mı yoksa oturma bölümü mu portbebe oluyor ? Birde nerden aldınız acaba ??
Bernauslu HavvaKadir sunny carnaval kullanıyoruz bizde ama pişman oldum biraz büyük keşke travel almasaydım dedim.
Duygusalbiranne HavvaKadir travel sistem tavsiye etmem çok hantal oluyor bende o hataya düşüp almıştım şimdi sattım ve kabin tipi araba aldım çok memnunum
HavvaKadir Duygusalbiranne benim eski arabamda kabin tipiydi ama yandı malesef o yüzden yeni araba bakıyoruz