Selinayy Merhaba anneler🌸 Bebeğine kolonoskopi yaptıran varmı acaba aranızda?yaptıran varsa o dönem nasıl geciyo bilgi verebilirmisiniz 😔
izmirliannee Selinayy kolonoskopi hakkında bilgim yok geçmiş olsun demek istedim, zeytinyağı içirdiniz mi , bebeğim katı kaka yaptığında 1 çay kaşığı veriyorum ben
Selinayy Aynur83 bütn ilaçlara rağmen kakası cok sert cıkıyo,sert cıktığı icinde Makatında cok fazla yırtık oluştu.doktor kolonoskopi önerdi 😔
Aynur83 Selinayy çok geçmiş olsun yetişkinlerde biliyorsunuz ki narkoz verilip yapılıyorbebeklerde nasıl bilemiyorum bebeğiniz küçükmü bilmiyorum ama neden vücudu narkoz alsın eğer oyle yapılacaksa başka yolu yokmu acaba bunun ilaçla tedavi vs
Selinayy izmirliannee zeytinyağında yüzüyoruz diyebilirim makatından veriyodum ilk baslarda ama makatında cok yırtık oldugu icin ordan veremiyorum bibberonla mamasına veriyorum ama fayda etmiyor😔
kubraryavolkan Merhaba bizde de kanlı kaka var protein alerjisi dikkat etmeme ragmen kan var kolonoskopi yaparız demişti geçmezse siz naptınız yaptırdınız mı