Minikuzu Talharas benim kızımda 2 ay 15 günlük onda da balgam oluyor burnunu temizledikten sonra iyice süt veriyorum ve fazlasını çıkarıyor geğirdiği zaman yüz üstü çevirip sırtına vuruyorum o balgam da sökülüp geliyor
bianneeee Talharas ben serum fizyolojik sikiyorum azar azar yutuyor balgamiyla beraber. Kakasını yapınca kakayla sümüksü halde cikiyir
Minikuzu Rabia_38_01 yok hayır burnuna fizyo Kids sprey sıkıyorum. Sonra karnını doyuruyorumve gazını çıkartıyorum geğiriyor o sırada sırtına vuruyorum fazlasını kusunca balgam da çıkıyor. Yada boğazında süt kalınca ters çevirip sırtına vurun
Minikuzu bianneeee sümüksü kakanın balgam dan dolayı olduğuna emin misiniz? Çünkü sümüksü kaka pek iyi değil diyorlar
Rabia_38_01 Minikuzu ya bende izotonik su yada damla sıkıyorum sirtina vuruyorum burnundan cekiyorum balgam sanki burnuna geliyor gibi o sekilde temizliyorum ama bitmedi bir türlü bir aydir uğraşıyorum
Minikuzu Rabia_38_01 benim kızımda 1 haftadır öyle ve çok can sıkıcı ni durum. Pekmez ve zeytinyağı kızartıp ışık ni şekile e veriyorum oda göğsünü yumuşatıyor