Sareminel 3 gündür ateşi var dişte çıkarıyo aşırı huysuz, hastaneye götürmek istemiyorum ama korkuyorum ya diş değil başka hastalığı varsa diye bilen anne var mı çiçek olabilir mi, 😔😔
Sareminel NANANA ya gerçekten mi 😔😔 3 4gün önce çıktı ama sadece bu 3 yerde var başka yok vücudunda bu çıkanlar da sönmeye başladı 😔
Kiviefe Canım pek bilgim yok. Ama beniö oglumda diş cıkarırken böyle döküntü olusmustu sulu falan degildi ama kırmızı noktalar olmustu yüzünde dr aramıstım cogalırsa haberleşelim demişti geçmişti 3 4 tane vardı cene yanak sadece.
Sareminel Kiviefe aa inşallah öyledir diş çıkarıyo ama ilk değil daha önce hiç böyle olmadı o yüzden korktum 😔
NANANA Sareminel biz avuc icine kadar olduk. Bizim ulkede yesil ilac var pirlanta suyu diyolar sirf su cicegi icindir surekli suruyodum kurutdu 2 gune yaralari
Kiviefe Sareminel canım dedigim gibi dişte yüzde döküntü olur dedi dr um. Ama sulu gibiyse bilemem bizim kırmızı noktalardı aynen 2 güne söndü geçti. Çok geçmiş olsun
NANANA Sareminel once agiz yanak falan basladi 2 3 gun cikmadi bise atesi cok oldu 37 38 39 ve bir aksam aniden boyundan basladi kabarciklar ici sulu halde ve hizla yayilmaya basladi hastanede yatti 2 gun serumlarda yapildi kasinmamasin onlemek icinde cok ugrastilar simdi 10 gun gecti. Ilk 10 gun aspa su deymemeli vicuduna. Havaya cikarmamalisiniz uzeri sicak olmali
Sareminel NANANA sizinki ilk çıkmadan hemen sonra devamlı arttı mı çünkü bizimki 4gün olacak daha başka çıkmadı bunlarda söndü
Sareminel Kiviefe sulu gibi çıkmış fotoğrafta ama değil aslında kuruyup küçülmeye başladı bile inşallah diştir çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz 🤗iyi akşamlar
Sareminel NANANA ah kıyamam çok geçmiş olsun 😔😔allahım bebeklerimizi korusun, aşısını yaptırdınız mı sizinki büyük benim bebeğim 11 ay 14 günlük daha aşısı olmadı
NANANA Sareminel malesef biz asi olamiyoruz 2 aydan beri hic yaptirmadim olumle karsi karsiyaydi asidan sonra o yuzden gerisini getiremedik
NANANA Sareminel aslinda su cicegi bagisiklik kazandiran bir hastalik herkesin gecirmesi kacinilmaz oluyo ama bebekken daha iyimis dedi doktprumuz once ben gecirdim 1 hafta sonra oglum gecirdi ben dahaagir atlattim
NANANA Sareminel benim oglum peremature bebek 33 haftada doguldu asi hesaplama yapilmadan yapilmisti oda yalnis oldu