ipek123 2 ay 24 günlük kızım var fakat göz kontörlü olması lazımmış 3 aylıkken ama hastaneye gitmek konusunda kararsızım sizce gitmelimiyim ?
AnneBebek1 ipek123 Goz kontrolu yatırmam lazim benimde ama gidemiyorum malesef gittigimiz hastanede vaka görülmüş korkuyorum o yuzden ertelemek zorunda kaldik.
Hazal89 ipek123 biz göz kontrolü yaptırmadık henüz acelesi yok virüs daha tehlikeli ortalık durulunca yaptırsın
Sakura-chan ipek123 bunun için bu ortamda gidilmez . Aşıları bile geciktiriyorlar haberleri takip etmiyor musunuz?
MayneymisAltintop Eğer prematüre değilse hastaneye gitmeye gerek yok. Bizide sağlık ocağındaki doktor birkaç dakika muayene etti sadece. Açıkcası bu durumda illa yapılması gereken bir işlem olduğnu düşünmüyorum
ipek123 MayneymisAltintop sağlık ocağına goturcem ama ordan da korkuyorum ben Muğla’da oturuyorum ama suanlik buralarda var mı yokmu bilmiyoruz ama işte kesinlikle gitmiyorum
2prens_annesii ipek123 6. Ayda da göz muayenesine tekrardan çağırıyorlar o zaman götüre bilirsin şu zaman da kesinlikle gitme..!!
fatimas27 ipek123 canim benim bebegim 2 ay 25 gunluk ben carsamba gunu goturdum istanbul da oturuyorum özel hastahaneye gittik hastane bombostu tek tük doktor vardı yaptirdik hemen ciktik canim sadece ışığa karşı duyarliligina bakti o kadar 6.ay da katarak felan var mi ona bakiyorlar .
fatimas27 fatimas27 benim kizim da bir de capaklanma vardi onun ic8n asıl gittim şuan gitme .Canim hani seni takip edebiliyirsa iyi asıl onemli olan 6.ay da yapilan o zamam git istersen
Birminnosannesi ipek123 Benim bebeğim de 3 aylık oldu. Doktorunu aradım isterseniz gelin ama ertelenebilir dedi. Sağlık ocağı da siz bilirsiniz dedi ama gitmemeye karar verdim şu durumda. Aşısını da göz muayenesini de yaptırmadım. 😞