Birponcikannesi Bebeğim 8. Ayı bitirmek üzere işkembe çorbası verebilirmiyim veren var mı arkadaşlar ( ben hiç sevmem )
Yekyek12 Birponcikannesi ben oğluşuma iciriyorum düzeltilmis 8 aylik. Cok seviyor. Sadece un ile terbiye ediyorum, tuzunu az ekiyorum. Sarımsak dahi koyuyorum hem doğal antibiyotik. Severek içiyor. İçine çok az da ekmek doğruyorum. Çiğnemeyi seviyor.
Ironsides Birponcikannesi bir bilgim yok aslinda hicbiyerde gormedim o ayda yedireni falan insallah bir bilen cikar Hastami kuzunuz hayirdir insallah
Birponcikannesi Ironsides yok çok şükür hasta değil ama faydalı olduğunu bildiğim için tatmasını istiyorum ilerde de sorun cıkmadan sevsin yesin diye
Ironsides Birponcikannesi cok sukur 💖bencee birazcik daha beklemenizde fayda var gibi hicdegilse 1 yaş sonrasi🌸
Prensesannesiii26 Birponcikannesi Ay bende çok merak ediyorum ya versek dokunurmu ağır gelirmi malum doktora falan kalsak hicbisey vermeyin diyolar 🙄🙄
Birponcikannesi Prensesannesiii26 benim doktor tuza izin vermişti ( ona rağmen vermiyorum belki çok az ekiyorum )ona çok şaşırmıştım bunu sorsam bunada izin verir biraz rahat bi doktor sanırım 😊