Derya_Kuzusu Byzaa bir de ateş ölçer in ucunu ne kadar sokuyorsunuz 1 cm kadar falan mı? Bunu bazı dr lar da tavsiye ediyormuş.
Dilaranne Dreamerr 2 ay 22 günlük bana da osmolak şurup ve bu fitili verdi bazen uyumuyo sıkınıp duruyor bende fitil vereyim diyorum
Dreamerr Dilaranne şuan 6 aylik ama 3 aylıkken falan yapmiyodu kızda bi sıkıntı yoktu da ben gün sayıyodum ama gazını rahat çıkartıyodu karnını sürekli kontrol ediyodum sertlik falan olmadi hic
Dreamerr Dilaranne ilk gittiğim doktor sıkıntı olduğunda fitilin yarısını ver demişti bana ama bizde ise yaramadı
Dilaranne Derya_Kuzusu ben korkuyorum da ilk bebeğim 10 gün normal diyorlar ama o anne sütü alan bebeklerde için değil mi acaba ben anne sütünden çok mama veriyorum sutum çok az zaten 😔
Dilaranne Byzaa anne sütü alan bebekler için mi normal yoksa mama+meme yle beslenen bebeklerde de mi?
Dilaranne Aysekya bende onu sıkıntı yaptım kendime üç haftadır var bizde iki üç kez verdiğim an altını bezleyene kadar yapmıştı iki üç bez doldu resmen şimdi verdiğim gidiyo ama ne kaka ne fitil çıkıyor yani illa olmaz mı kakası 6-7 gün içinde 🙍
Dilaranne Annesininbalkizi yo daha üç aylık olacağız niyeyse bir aydır böyle bundan önce günlük yaparken birden böyle oldu
Dilaranne Dreamerr benimki de öyle gazını çıkarabiliyor ama bezi kirlenmiyo çiş çok yapıyo bende doyuyor herhalde diyorum ilk sıralarda acaba doymuyomu diye düşünüp fazla mama yaptım içmedi hiç
Dreamerr Dilaranne valla bizim rekorumuz 17 gün haa onuda kendiliğinden yapmadi duphanac şurup verdim öyle bi içini boşalttı sonra probiyotikle düzene girdi bana da herkes sütün yarıyo ondan demişti emin degilim bu konudan 😊 bide gazi kokulu mu canım
Dreamerr Dilaranne doktorun verdiği şurup fayda edecektir ama bizim ki içtikten bir gün sonra yaptı iki günde olabilir pek emin olamadım ama hemen yapmamıştı
OglummBalll Dilaranne 2gün önce benim cocugumda kaka yapamıyodu kusuyodu üstelik megersem bagırsakları dolmus gaz birikmiş hastaneye gittik doktor sabalax diye ilac sıktı poposuna bende adını hemen yazdım ki işe yararsa bida bende yapım diye cok güzel kaka yaptı
OglummBalll Dilaranne bak kansuku incelt zeytin yaga batır afedersin poposuna batır cıkar batır cıkar 7 8 defa tekrarla bak nasıl sen batırırken kaka yapıyo gör