yamac0608 Arkadaşlar hazır sebze püreleri meyve püresi sütlaçlar oluyor hero babynin milupanın organik diye oluyor bebeklerinize yedirip tercih ediyorumusnuZ?
Tugceva yamac0608 ben yediriyorum evde genelde kendim yapıyorum ama dışarı çıktığımızda falan karariyo meyve püresi bu yüzdende hero babynin meyve pürelerini alıp yediriyorum
AmineGlce yamac0608 ne kadar organik yazsada organik değil tabiki. Ve konserve olduğu için tatlarıda bi tuhaff. Bende denedim bi ara ama elmada elma tadı çok az var yani beğenmedim kendim yapıyorum hem içinde ne var biliyorum gönül rahatlığıyla yediriyorum.
Prensesannesiii26 yamac0608 eveeettt bende açmıştım böyle bir post ve vermiyorum diyen çıkmamıştı linç yememistim çok şaşırmıştım kızım bayılarak yiyor hero baby ve hipp 🥰🥰
Zeynepravza38 yamac0608 ben onlara karşıyım ya kendim yapıp yediriyorum sebzeyi de meyvede onların içinde mutlaka katkı maddesi felan vardır okumadım ama
Serrzeyy Ben biara yedirmistim 6 7 aylikti esimin zoruyla almistim yokss karsiydim evde yapiyordum temiz ve daha saglikli ama deneyebilirsim seviyolar
yamac0608 AmineGlce bende evde kendim yapıp yediriyorum kemikli ilik suyu köy tavuğu suyu yapıyorum sebze çorbalarına yemeklerine koyuyorum ama uzun yolda meyve püresinin tadı değişiyor yada yemek kötü oluyor gibi o yüzden dışarda yolculuklarda vermek için düşündüm
AmineGlce yamac0608 o zaman ayrı canım. Ben normal zamanlardada vereceksin sandım. Öyleyse eğer hipp markasının almalısın onun daha organik oluyor diğer markalara göre.
Small_lion @yamac0608 evdeysem günlük yapıyorum dışarı çıkacaksam yada uzun yola falan sıcakken vakumluyorum kavanozlara 4 5 gün durabiliyorlar buzlukta da 1 ay rahat oluyor çıkarken hemen alıp çıkıyorum
Prensesannesi53 yamac0608 genelde evde yapiyorum ama acil biyere gideceksem filan aliyorum yanima disarda yedirmek icin