Zeynep-60 Merhaba arkadaşlar 3.5 aylık kızım emerken başı çok terliyor suyunun içinde kalıyor sebebi nedir acaba biliyor musunuz yaklaşık birkaç gündür bu sorunu yaşıyoruz
Mom0870 Zeynep-60 aynı canım benim bebeğim de 2 Aralık doğumlu o da çok terliyor su gibi oluyor kafası 🤦🏻♀️
Tazeanne0134 Zeynep-60 canım emerken efor sarfediyor nasıl ki sen hareket edince terliyorsun aynı öyle düşün
Zeynep-60 Kiraz ben sadece zıbın ve tulum giydiriyorum doğdu doğalı hiç kalın giydirmedim sadece emerken başı terliyor
Deletedmom349 10 aylık bebem hayla terler bi uyusun uyansın ter olur heryeri banyo yaptırıyorum sık sık ona rağmen aynı
Aybuke_27 Zeynep-60 benim oğlumda emerken terliyor canım sütünü çekerken ister istemez zorlanıyorlar yoruluyorlar ondan bir aylık benim oğlum da
Mom0870 Zeynep-60 benim de beynim durdu virüs yüzünden ama not aldım dolaba yapıştırdım unutmamam gerekenleri
1TekAlya Zeynep-60 genelde bütün bebekler aynı şekilde canım meraklanma emzirirken üzerindeki fazlalıkları çıkar şapka giydiriyorsan onuda çıkar emzirme sonrası giydirirsin kolay degil kuyudan su çekiyor gibi süt çekiyor bebislerimiz 😊💜
accountant Mom0870 6.5 kgdi en son ama 120ye yeni geçtik 90 veriyordum geçen haftalarda bir de çok kusuyor benimki ondan da sık yiyor yediği geri çıkıyor çünkü