kaganim9 Ben çok öpüyorum tabi şimdi daha dikkat ediyorum ama ikimizde evdeyiz sonuçta bilemedim siz öpüyormusunuz ?
Cren kaganim9 ben 2 ay hiç öpmedim ama 6 aylığız artık ve öpüyorum hatta doyamıyorum öpmelere nasıl duralım ki öpmeden 🙈
Deletedmom268 kaganim9 ben öpüyorum bır aydır dısarı cıkmadık hep esım dışarda oda eve gelince ıyıce temizleniyor kızımın devamlı elını yuzunu siliyorum ve burnunu da serumla yıkıyorum şırınga ile kendim de dıkkat edıyırım allahım hepimizi korusun
Dunyamsensn2008 kaganim9 Ben bu dönemde biraz daha dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.Insallah doya doya opebildiğimiz zamanlar geri döner.
Mineoksuzz kaganim9 ben kıfafetin üstünden öpüyorum göbişinden 😁 ama bazen kızım 19 Aylık uzanıyorum birden gelip öpüveriyor 🤤
kaganim9 Misskokulum evet ya çok öpünce de kötü hissediyorum ama sonuçta evdeyim diyip tekrar öpmeye devam ediyorum 😍
busracaglar kaganim9 opmeden yapamam heleki o guldugu an onu deli gibi hoplatip ziplatip opuyorum aslaaa yapamam 😀
kaganim9 busracaglar bende bazen incitiyorum ağlıyo susturuyorum hemen ayı yavrusunu severken misali 😀😍
Elya-m1 Benim bebeğim elbetteki öpeceğim sıkacağım nasıl öpmeden durabilirim içime sokasım geliyor 🥰 öpmeyenlere saygım var ama bugünlere tekrar gelmicek büyüdüğünde belki öptürmeyecek😃 o yüzden sal gitsin😉