Ada-Aylin Masal_Nur bizimde çok vardı akşam başlar 4 saate yakın kızım kıvranırdı. Bio damla kullanıyırduk o zamanda sonra değiştirdik zinco kullandık o mu işe yaradı yoksa gaz mı zaten geçecekti bilmiyorum ama şu an yok sancı
gezentianne Masal_Nur Biogaia cok işe yaradı bizde mıtlaka alın. Kafayı yemek üzereydim amerikadan meşhur gripe water bile işe yaramamıştı. Ayrıca ayakkarına sıcak su torbası koyuyorm yattıgında şimdi baya düzeldi 27 günlüğüz 1 haftadır cok çektk
HamzasMomy Masal_Nur gaz damlaları hafifletiyor ama geçmiyor. 5 aya kadar ama sanki hiç olmamış gibi bitiyor. Biz sab simplex kullandık her emmede veriyordum 12damla. O bizi rahatlattı azda olda
sultancaksen07 Masal_Nur rezene çayı iki çay kaşığı ver iyi geliyor bide ayaklarının altına elma yağıda iyi geliyor ve karnına masaj yap rahatlatır uyur
Hilmiye Malesef gitmiyor 🙁 çeşitli gaz damlaları deniyoruz. Doktorumuz 4 ay devam eder dedi.. Rabbim tüm bebişlere şifalar versin
Badevehande 4 ay 11 günlük kızım hala gazı var. Biter sanmıştım oysaki ama hala gaz damlası kullanıyoruz yoksa çok rahatsız oluyor .