Hanife5552 72 günlük bir bebeğim var kızlar eli sürekli ağzında agzi da akıyor normal mi diş çıkarıyor diyor kayinvalidem ama erken bence dis için
Gayeefe Hanife5552 3 ay 5 günlük 3 haftadır el ağızdaydo 2 haftsdır salya bugun baktım diş patlamış 🤩
Hayalmiram Hanife5552 ya benim kızımda 2 ay 16 gunlul eli hep agzınnda ama elını emmıyo hep bende acmı yada dısmı cıkarıyo diyorum bilmiyorum bide duudgını agız etiyle sıkıyo neden acaba
Hanife5552 Gayeefe ya maşallah diş çıkınca çok tatlı oluyorlar iki gündür benim oğlan da meme ucunu elini hırslı hırslı isiriyor sutüm yetmese açlıktan ağlar
Hanife5552 Hayalmiram internette okudum az önce erken belirti verip geç çıkabiliyor yazıyordu huysuz mü sizinki de ya kucağım da ya da meme de durmak istiyor
Hanife5552 Semraakal inşallah distir bizim ki de malum ortalik da virüs de var doktora da gidilmiyor ki
Hayalmiram Hanife5552 malessef benim bbegım dogudugu gunden beri arsız bir bebk damlada kulnıyıruz uyumak İcin dırenıyo sut ıcmemmek İcin dırenıyo sadce sutu uyurken verebiliyorum bazende almıyo
Semraakal Hanife5552 evet canım meme reddi yaşıyordum sürekli mama veriyordum çok az içiyordu. Şimdi daha iyi ama hala bazen huysuzlanıyor
Hanife5552 Hayalmiram allah yardımcımız olsun 😇 benimki de uyumuyor ne damlası kullaniyirsunuz adı ne 🙄